FantasyEarthZero-Cesedria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
勢力圖

最新主題
» Yuki to everyone
由 雪兒 2012-03-30, 19:37

» From Nata...
由 nata 2011-07-24, 17:19

» 12月4日團聚活動(再更新)
由 疾走xStOrYx 2010-11-25, 20:50

» 試貼 - 暴跳劍
由 nata 2010-10-04, 00:12

» 關於改革問題
由 PEOPLE 2010-08-10, 12:12

» 第二次永團團聚
由 雪兒 2010-08-02, 18:07

» 毛毛大反擊
由 雪兒 2010-07-30, 19:28

» 一年一度動漫節又來了~
由 疾走xStOrYx 2010-07-21, 23:24

» 改革方案 政制向前走,改革方案不停留(啊呢?)
由 PEOPLE 2010-07-10, 12:35

» 封印fez....
由 銀鷹=朱雀 2010-03-03, 21:24

聊天Cbox
最優秀的發帖人
過橋 (240)
戰術(雙手戰要有巨龍同弓遊要有箭雨) Vote_lcap戰術(雙手戰要有巨龍同弓遊要有箭雨) Voting_bar戰術(雙手戰要有巨龍同弓遊要有箭雨) Vote_rcap 
admin (203)
戰術(雙手戰要有巨龍同弓遊要有箭雨) Vote_lcap戰術(雙手戰要有巨龍同弓遊要有箭雨) Voting_bar戰術(雙手戰要有巨龍同弓遊要有箭雨) Vote_rcap 
PEOPLE (197)
疾走xStOrYx (174)
風鈴 (153)
灰龍 (143)
銀鷹=朱雀 (119)
小刃 (104)
nata (90)
黑羊AS (83)

戰術(雙手戰要有巨龍同弓遊要有箭雨)

+2
戰乙姬
PEOPLE
6 posters

向下

戰術(雙手戰要有巨龍同弓遊要有箭雨) Empty 戰術(雙手戰要有巨龍同弓遊要有箭雨)

發表 由 PEOPLE 2009-04-17, 00:14

唔知得唔得
我同na試過
首先找兩個戰士去人到
弓遊一見戰士差唔多到
係後面放箭雨
雙手戰輪流用巨龍k曬全部人

但係記住要好少人如4-5個人先好用
如果唔係好易死

有意見請po上黎
PEOPLE
PEOPLE
殺人武器
殺人武器

文章數 : 197
注冊日期 : 2009-04-16

FEZ資料設定
職業: 雙修戰

回頂端 向下

戰術(雙手戰要有巨龍同弓遊要有箭雨) Empty 回復: 戰術(雙手戰要有巨龍同弓遊要有箭雨)

發表 由 戰乙姬 2009-04-18, 12:12

好難會有咁好配合度
(唔用vent情況下)
戰乙姬
戰乙姬
上等兵
上等兵

文章數 : 50
注冊日期 : 2009-04-15

FEZ資料設定
職業: 雙手戰

回頂端 向下

戰術(雙手戰要有巨龍同弓遊要有箭雨) Empty 回復: 戰術(雙手戰要有巨龍同弓遊要有箭雨)

發表 由 過橋 2009-04-18, 17:30

恩....需要很高的默契!!
過橋
過橋
採礦高手
採礦高手

文章數 : 240

FEZ資料設定
職業: 雙修遊

回頂端 向下

發表 由 PEOPLE 2009-04-18, 18:31

咪COPY人地的野啊\口/
PEOPLE
PEOPLE
殺人武器
殺人武器

FEZ資料設定

回頂端 向下

發表 由 過橋 2009-04-18, 18:38

PEOPLE 寫到:咪COPY人地的野啊\口/

COPY d 咩??
過橋
過橋
採礦高手
採礦高手

FEZ資料設定

回頂端 向下

發表 由 PEOPLE 2009-04-18, 18:40

冇啊呃貼(奸笑
PEOPLE
PEOPLE
殺人武器
殺人武器

FEZ資料設定

回頂端 向下

發表 由 過橋 2009-04-18, 18:47

囧.....竟然呃貼 ((打
過橋
過橋
採礦高手
採礦高手

FEZ資料設定

回頂端 向下

發表 由 小刃 2009-04-19, 13:56

樓上兩位超強@口@

(呃帖
小刃
小刃
前線千人長
前線千人長

文章數 : 104
注冊日期 : 2009-04-14
年齡 : 29

FEZ資料設定
職業: 刀遊

回頂端 向下

發表 由 admin 2009-04-19, 14:08

小刃 寫到:樓上兩位超強@口@

(呃帖
131帖...太多了吧-_-
admin
admin
終結者
終結者

文章數 : 203
注冊日期 : 2008-07-01

FEZ資料設定
職業: 雷法

http://fezero.free-game-talk.com

回頂端 向下

發表 由 戰乙姬 2009-04-20, 01:05

睇來你要比$$啦xd
戰乙姬
戰乙姬
上等兵
上等兵

文章數 : 50

FEZ資料設定
職業: 雙手戰

回頂端 向下

發表 由 訪客 2009-04-20, 21:43

可是…中箭雨的戰士如果開了痛楚剋星的話,
不會因箭雨而硬直吧o_o?
不過可能我誤會了開箭雨的用意…
Anonymous
訪客
訪客

回頂端 向下

發表 由 admin 2009-04-20, 21:56

維 寫到:可是…中箭雨的戰士如果開了痛楚剋星的話,
對面也會有法和弓等其他職吧=口=...
admin
admin
終結者
終結者

文章數 : 203
注冊日期 : 2008-07-01

FEZ資料設定
職業: 雷法

http://fezero.free-game-talk.com

回頂端 向下

發表 由 訪客 2009-04-20, 22:38

Admin 寫到:
維 寫到:可是…中箭雨的戰士如果開了痛楚剋星的話,
對面也會有法和弓等其他職吧=口=...
我剛剛才留意原來不是上前線時用o__o…(踢飛)
Anonymous
訪客
訪客

回頂端 向下

發表 由 過橋 2009-04-21, 18:47

他寫明是在少人戰的時候用的= =...
過橋
過橋
採礦高手
採礦高手

FEZ資料設定

回頂端 向下

發表 由 PEOPLE 2009-04-21, 23:45

如果唔係你會俾1班人圍死
PEOPLE
PEOPLE
殺人武器
殺人武器

FEZ資料設定

回頂端 向下

發表 由 nata 2009-04-21, 23:59

如果係對法c或者遊係有可能
但係對戰士成功機會唔大
nata
nata
前線百人長
前線百人長

文章數 : 90

FEZ資料設定
職業: 弓遊

回頂端 向下

發表 由 PEOPLE 2009-04-22, 23:22

所以見到戰士用完呢招最好就快d走(閃
PEOPLE
PEOPLE
殺人武器
殺人武器

FEZ資料設定

回頂端 向下

發表 由 小刃 2009-04-22, 23:25

戰埸上要沒戰士真的很難呢...-口-
小刃
小刃
前線千人長
前線千人長

文章數 : 104
注冊日期 : 2009-04-14

FEZ資料設定
職業: 刀遊

回頂端 向下