FantasyEarthZero-Cesedria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
勢力圖

最新主題
» Yuki to everyone
由 雪兒 2012-03-30, 19:37

» From Nata...
由 nata 2011-07-24, 17:19

» 12月4日團聚活動(再更新)
由 疾走xStOrYx 2010-11-25, 20:50

» 試貼 - 暴跳劍
由 nata 2010-10-04, 00:12

» 關於改革問題
由 PEOPLE 2010-08-10, 12:12

» 第二次永團團聚
由 雪兒 2010-08-02, 18:07

» 毛毛大反擊
由 雪兒 2010-07-30, 19:28

» 一年一度動漫節又來了~
由 疾走xStOrYx 2010-07-21, 23:24

» 改革方案 政制向前走,改革方案不停留(啊呢?)
由 PEOPLE 2010-07-10, 12:35

» 封印fez....
由 銀鷹=朱雀 2010-03-03, 21:24

聊天Cbox
最優秀的發帖人
過橋 (240)
卡沛!!攻守雙方已完成!! Vote_lcap卡沛!!攻守雙方已完成!! Voting_bar卡沛!!攻守雙方已完成!! Vote_rcap 
admin (203)
卡沛!!攻守雙方已完成!! Vote_lcap卡沛!!攻守雙方已完成!! Voting_bar卡沛!!攻守雙方已完成!! Vote_rcap 
PEOPLE (197)
疾走xStOrYx (174)
風鈴 (153)
灰龍 (143)
銀鷹=朱雀 (119)
小刃 (104)
nata (90)
黑羊AS (83)

卡沛!!攻守雙方已完成!!

向下

卡沛!!攻守雙方已完成!! Empty 卡沛!!攻守雙方已完成!!

發表 由 死神 2009-09-14, 20:36

卡沛!!攻守雙方已完成!! 3908986021_4d308f7ed3
簡單咁講..
一開始唔好攻中間橋..
只系守就得..!!
用打飛去守..
緊記唔好系橋位起AT...
無咩用..
最好快D爆左個橋佢..!!(中期前!!)

戰術重點系攻左上..(睇圖!!)
一開始搵兩個人..
一個收15水起OB..
一個收50水起侵+AT..
只要喱個個收好哂水就攻得去左上!!
重點要一定要夠一定既人數..!!(只要守得到就可以贏3成以上!!)
要勁快地起好AT陣!!!(起哂10支都得..!!起住5支去打都得..)
守到就得..!!!
D AT得喱個位系起得有用..(如令到左上..)
如果唔系其他位去起都系廢既..

起好哂之後重點系騎士守AT!!

必要時出死靈壓返!!
騎數要有3~7騎!!
卡沛!!攻守雙方已完成!! 3908986257_721e467011
圖上面好清潔睇到兩條去左上既路..
只要左上令到..1線自然系我地..
而且唔洗花時間去攻1線..!!!
只要攻到左上..
敵方攻軍機會上系起唔到OB..

第1..左上比我地令左..
第2..右下..唔系一個起OB既地方..起左都好易比我地爆到)

即系話...我地差唔多令左3/4既地..
右下只要有刀遊睇就得..
中間睇情況起唔起牆..

喱個打法..重點系..
人數..前期一定要有最少10個去左上..!!!
對方見到壓唔到多人自然會出死0..
所以騎士系第2個重點..!!
(我地出騎就唔夠兵..唔出又唔夠騎..收多D人啦囧!!)
==============================================================
[b]攻!!

卡沛!!攻守雙方已完成!! 3909768848_e357b71316
打法同守方差唔多..
一開始搶左上..(無其他地方搶了吧XD!!)
易比較好既地方系..
有D街人都很去左上..(守方難好多..)
正常情況下..守方就算有人去左上都唔會多..
所以都應該唔難搶到..

而AT陣唔系起哂10個系左上.,
而系1線要4支..
左上要6支..
而巨人型..上面無講到..
個野起系個斜路到..
可以剛剛好令到D人(QML)跳唔到..!!
邊到就自己諗..應該唔難..
大約如下圖..
卡沛!!攻守雙方已完成!! 3909769092_b98ccdf332_m
如果可以攻到1線的話..可以如下..
卡沛!!攻守雙方已完成!! 3908986811_4f4dc0392e_m

之後中後期會開始玩召..
唔洗多講都系攻右下..!!!
巨人+兵(主遊)
騎士可以唔洗..!!!
死神
死神
三等兵
三等兵

文章數 : 11
注冊日期 : 2009-07-08

回頂端 向下

回頂端