FantasyEarthZero-Cesedria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
勢力圖

最新主題
» Yuki to everyone
由 雪兒 2012-03-30, 19:37

» From Nata...
由 nata 2011-07-24, 17:19

» 12月4日團聚活動(再更新)
由 疾走xStOrYx 2010-11-25, 20:50

» 試貼 - 暴跳劍
由 nata 2010-10-04, 00:12

» 關於改革問題
由 PEOPLE 2010-08-10, 12:12

» 第二次永團團聚
由 雪兒 2010-08-02, 18:07

» 毛毛大反擊
由 雪兒 2010-07-30, 19:28

» 一年一度動漫節又來了~
由 疾走xStOrYx 2010-07-21, 23:24

» 改革方案 政制向前走,改革方案不停留(啊呢?)
由 PEOPLE 2010-07-10, 12:35

» 封印fez....
由 銀鷹=朱雀 2010-03-03, 21:24

聊天Cbox
最優秀的發帖人
過橋 (240)
新布羅!!已更新有守方!! Vote_lcap新布羅!!已更新有守方!! Voting_bar新布羅!!已更新有守方!! Vote_rcap 
admin (203)
新布羅!!已更新有守方!! Vote_lcap新布羅!!已更新有守方!! Voting_bar新布羅!!已更新有守方!! Vote_rcap 
PEOPLE (197)
疾走xStOrYx (174)
風鈴 (153)
灰龍 (143)
銀鷹=朱雀 (119)
小刃 (104)
nata (90)
黑羊AS (83)

新布羅!!已更新有守方!!

+4
nata
風鈴
【銀白×冰雪♂
死神
8 posters

向下

新布羅!!已更新有守方!! Empty 新布羅!!已更新有守方!!

發表 由 死神 2009-09-11, 22:37

新布羅!!已更新有守方!! 3870762338_10282997fd_m
新布羅!!已更新有守方!! 3869980537_c7693ab9bc_m
喱兩張系同一系列~_~+
算系正常打法..!!
喱個系起法..
主要重點系個巨人型同at陣既放法..
巨人型系你地要學既其中一樣野..
一個起得好既巨人型系可以當牆咁用..
而點解巨人型點解要起個個位呢..
就系怕人地既qml....
如果無喱樣野系到佢可以直爆..
基本上..去到喱到系爆緊..
但當有巨人型系到既時候..
佢行唔到過去自己要洛山..
洛去有一大班等緊殺佢既人系到~_~+~
一系就唔洛= =''就系咁=3=

at陣方面呢..就系..紅圈..
山上面要3個/山下~右下邊山用哂佢~_~+

而打法就系...正常打法..可以話打邊都得= =''
主要系山上or山下..(廢話..)
但我主張打山上..因可以去左邊爆ob!!
山下自然有街人打..

ok??
=================================================
新布羅!!已更新有守方!! 3869981283_1a30488aaf_m
喱個就系非一般既打法..
而且算系好難先可以完成..!!
難完成到的話..可以話系70%<贏

而發動條件就系..
開埸時..雙方人數總和要20人<
人數比敵方多..
而且要有最少10人打左邊..
敵方一開始唔系攻左邊= =''<<<<<<<<<<<(但街埸既話應該唔會有咁既情況!!)
要有騎防巨人..
(都好多條件下..但主要都系我地團人多時候打左邊就得..)
(街埸使用最佳!!)

喱個打法..今日都用過..
見証左系斜路個到(牆個到..)
系可以以1:3既人數壓制!!

重點就系..一開始跟住個起法起去左邊就得..!!
要5~7個水工以勁快既速度起!!
起到兩個牆就贏左一半嫁啦= =!!
起個玩法既好處就系可以配合街人..!!
街人可以幫手起右邊!!!(紅圈)
我地主力整左邊..
就算街人輸右邊..
我地都贏左一半..!!
而且條紅線..
系隱形既路線..!!好多人都留意唔到!!
喱個系另一個好處..
山上面..基本上..比我地令哂..!!
山下交比街人!!!
qml都易爆d!!!
個巨人型就唔多講= =''!!
===============================================================
新布羅!!(守)

新布羅!!已更新有守方!! 3908985635_bd5f75b1ab_m
喱個系守方埸要做既重點..!!
一定要起到個牆..
幾時起都得..
但一定要系對面無哂第一條血前起..(防qml!!)
而喱個埸可以阻止到一倍分人上到離..
而且系防守方面會好有好既效果..
而且出qml個陣都唔驚有太多人阻到!!
重點!!!

另一個重點就系個巨人型!!
因為怕會有人起左去唔知邊到..
如果個埸系以正常方式去打..
應該只系得右邊系最多搭爆..
(上路就算比你行到..都唔會唔爆得多= ='')
而且唔難= =!!

右下至右邊都系我地既反擊點!!
中後期爆好有用!!!
新布羅!!已更新有守方!! 3909768244_59e81c34c4_m
喱張系之後要起既野!!
左邊d4~e4既牆..要起得好d..
起得好可以好簡單跳到上去..
多返唔少時間..!!

上路個牆唔多講..
起得好可以對面跳唔到我地跳到!!

中間紅圈系at陣既位!!
山上要3個..山下至水晶用哂佢..

右下既紅線系反擊路線..
巨人一齊行更好!!!

就系咁啦~_~+!!

死神 在 2009-09-11, 23:00 作了第 1 次修改
死神
死神
三等兵
三等兵

文章數 : 11
注冊日期 : 2009-07-08

回頂端 向下

新布羅!!已更新有守方!! Empty 回復: 新布羅!!已更新有守方!!

發表 由 【銀白×冰雪♂ 2009-09-11, 22:48

- -又幾得bo..唔錯..加油
【銀白×冰雪♂
【銀白×冰雪♂
二等兵
二等兵

文章數 : 29
注冊日期 : 2009-05-10
年齡 : 30

FEZ資料設定
職業: 初心者

回頂端 向下

新布羅!!已更新有守方!! Empty 回復: 新布羅!!已更新有守方!!

發表 由 風鈴 2009-09-13, 14:45

攻守第二招琴日試左...
除左有人唔太清楚點解要咁做AND少少溝通不好外...
最後也是嬴了..算了-.-
謝謝死神分享
快貼多點戰術- -+
風鈴
風鈴
惡魔
惡魔

文章數 : 153
注冊日期 : 2009-04-15
年齡 : 33

FEZ資料設定

回頂端 向下

發表 由 死神 2009-09-13, 21:19

無7個留言我唔打\囗/
死神
死神
三等兵
三等兵

回頂端 向下

發表 由 nata 2009-09-13, 21:39

第4個留言
nata
nata
前線百人長
前線百人長

文章數 : 90

FEZ資料設定
職業: 弓遊

回頂端 向下

第5個留言
nata
nata
前線百人長
前線百人長

FEZ資料設定

回頂端 向下

第6個留言
nata
nata
前線百人長
前線百人長

FEZ資料設定

回頂端 向下

發表 由 nata 2009-09-13, 21:40

第7個留言
你打得啦
nata
nata
前線百人長
前線百人長

FEZ資料設定

回頂端 向下

發表 由 疾走xStOrYx 2009-09-13, 22:55

笑左 Basketball
疾走xStOrYx
疾走xStOrYx
瘋狂殺手
瘋狂殺手

文章數 : 174
注冊日期 : 2009-04-16
年齡 : 29

FEZ資料設定
職業: 雙手戰

回頂端 向下

發表 由 黑羊AS 2009-09-14, 01:15

謝謝分享
真係好需要團體合作呢
黑羊AS
黑羊AS
前線百人長
前線百人長

文章數 : 83
注冊日期 : 2009-04-17

FEZ資料設定

回頂端 向下

發表 由 風鈴 2009-09-14, 02:50

灌水係唔係要罰 = =...
風鈴
風鈴
惡魔
惡魔

文章數 : 153
年齡 : 33

FEZ資料設定

回頂端 向下

發表 由 灰龍 2009-09-14, 18:29

風鈴 寫到:灌水係唔係要罰 = =...
5係-_-
灰龍
灰龍
破壞專家
破壞專家

文章數 : 143
注冊日期 : 2009-04-24

FEZ資料設定
職業: 刀遊

回頂端 向下

發表 由 死神 2009-09-14, 20:10

無意義留言一津不接受~_~+!!
權...在我手囧!!!
死神
死神
三等兵
三等兵

回頂端 向下

發表 由 銀鷹=朱雀 2009-09-14, 20:36

哦,bam我呀笨 lol!
銀鷹=朱雀
銀鷹=朱雀
破壞者
破壞者

文章數 : 119
注冊日期 : 2009-04-22
年齡 : 29

FEZ資料設定
職業: 單手戰

回頂端 向下