FantasyEarthZero-Cesedria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
勢力圖

最新主題
» Yuki to everyone
由 雪兒 2012-03-30, 19:37

» From Nata...
由 nata 2011-07-24, 17:19

» 12月4日團聚活動(再更新)
由 疾走xStOrYx 2010-11-25, 20:50

» 試貼 - 暴跳劍
由 nata 2010-10-04, 00:12

» 關於改革問題
由 PEOPLE 2010-08-10, 12:12

» 第二次永團團聚
由 雪兒 2010-08-02, 18:07

» 毛毛大反擊
由 雪兒 2010-07-30, 19:28

» 一年一度動漫節又來了~
由 疾走xStOrYx 2010-07-21, 23:24

» 改革方案 政制向前走,改革方案不停留(啊呢?)
由 PEOPLE 2010-07-10, 12:35

» 封印fez....
由 銀鷹=朱雀 2010-03-03, 21:24

聊天Cbox
最優秀的發帖人
過橋 (240)
庫水!!(攻) Vote_lcap庫水!!(攻) Voting_bar庫水!!(攻) Vote_rcap 
admin (203)
庫水!!(攻) Vote_lcap庫水!!(攻) Voting_bar庫水!!(攻) Vote_rcap 
PEOPLE (197)
疾走xStOrYx (174)
風鈴 (153)
灰龍 (143)
銀鷹=朱雀 (119)
小刃 (104)
nata (90)
黑羊AS (83)

庫水!!(攻)

向下

庫水!!(攻) Empty 庫水!!(攻)

發表 由 死神 2009-07-12, 19:23

庫水!!(攻) W00i
庫水!!(攻) W000
第一張系我既起法~_~+!!
第二張系正常既起法..
先離一個比較=3=!!
明顯地..我既起法系可以令到守方既第2個OB起後D..
但當然要你起到第2個OB先可以封到..
因你地話你地起野起得快..所以可以試下= =''
喱個就系我既諗法..
庫水!!(攻) 25276292
喱張就系成品~_~+
起講AT陣..
一起完1侵2OB就馬上起AT..!!
起系偏右既地方..
因為右邊系較難守既地方..因同城既距離遠..
而且右下OB多..左邊至左下.講真..
好少會比人爆到..所以起哂系右邊
就算左邊D人衝哂驚打..都有足夠既時間回前線..(近..)

如果順利起到AT..就叫人出騎..
如果街人無人出..為有自己出..
出離做咩?用意系守AT..
你地無睇錯..系守AT XD!!
即系防巨人=3=!!
只要系3~5騎就可以了..

打法就系..
如果有街人..
我地主打右邊就得..
中後期如果順利..
可以叫人打左上OR叫自己D刀打右上..

死靈全期打左邊!!如果壓得過..可以攻去左上爆OB..
巨人就中後期出左上爆..!!

而喱埸既重點系要起到AT!!
唔洗真系要跟我咁前起..
但當然..起到就最好啦!!
如果人地起左侵亞..OB亞個D..
起後D都唔緊要..但..一定要起哂10支..
一定要出騎防巨人..
庫水!!(攻) W01
庫水!!(攻) W010a
喱個就系我沉日想打既打法..
我成認沉日無講清楚..無下次= =''
我下次打左帖先叫你地打啦為有/3\''
講返個起法同打法先..
我簡G6既原因我沉日都講過..沉日你地都應該證實左..
就系喱個埸..系唔會有太多機會用到第3粒水晶!!
如果系正常既位起..中後期第一粒水晶爆左會出現問題..
水晶同城既距離..真系太遠..出騎既速度會大大減低..
而另一個好處一陣講..

講返點起野..
會同正常既有少少相反..但都只系少少..
AT起系偏左..相信會比偏右易起得前..(自己諗點解A_A+)
巨人型一樣起系左邊..因為今埸既巨人主要系爆中間至左上既OB..
期2公用系爆中間D AT~_~+
死靈就全埸打右邊!!

跟住就講打法..
偏打左邊!!!
跟住就講第2個好處啦..
當個城系到到既時候..戰線會系偏去右邊!!
打左邊既我地會易壓好多..
加上..可以順住攻上去左上爆OB!!
但如果系正常位就難D..
因E+就好似兩條直線喧打..
正常既盲系打斜咁打..
(明既自然會明..唔明既都唔緊要~_~+可以唔洗理喱兩句= ='')

系亞..重有牆..我訿緊喱個埸應該點樣起牆..
我諗到D..有無人比D意見我!!!??
死神
死神
三等兵
三等兵

文章數 : 11
注冊日期 : 2009-07-08

回頂端 向下

庫水!!(攻) Empty 回復: 庫水!!(攻)

發表 由 死神 2009-07-12, 19:25

講返前..喱個埸講真..唔系太啱你地打...
而打法我都誚 流左少少..
就系..5個水工就得..其他去哂中間水晶打..壓..坐水..(坐到既話..)
而第3個好處就系..唔洗好正常位咁..要行咁後先可以出到水= =''
死神
死神
三等兵
三等兵

文章數 : 11
注冊日期 : 2009-07-08

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章